Natteravnene i Kjellerup har fået egen forretning

Natteravnene i Kjellerup har fået egen forretning

27-01-2016
”Efter at Kjellerup kommune blev sammenlagt med Silkeborg kommune og alle ungdomsaktiviteter blev trukket til Silkeborg, så er der blevet lidt mere stille i byen, men det betyder ikke, at der ikke er behov for Natteravne i Kjellerup, så derfor fortsætter vi med vandringerne" fortæller Eigil Jensen fra Natteranene.

For tiden går de lokale Natteravne én tur om dagen, én om aftenen og én tur om natten hver måned og så selvfølgelig ved særlige arrangementer i byen. Og de vil meget gerne have flere ansvarlige voksne med, så der kan komme lidt flere hold på gaden til gavn og glæde for de lokale unge, som stadig færdes i byen.

”Vi har derfor gjort et forsøg med udstillingen i butikken, midt på torvet i byen, i håbet om at få lidt flere frivillige, og vi holder engang imellem åben hus med kaffe på kanden og en småkage eller to til, så man er meget velkommen til også at kigge forbi for en uforpligtende snak” smiler Eigil..

Butikken har Natteravnene lånt af ejeren på ubestemt tid, som gratis stiller den til rådighed ind til han får den udlejet. ”Han synes det er pænere, at der er noget i butikken i stedet for at den står tom, og det kan vi jo kun være enige i…vi er meget glade for at vi kan være her", slutter Eigil.

Er du interesseret i at komme med de lokale Natteravne på vandring så skriv en mail til info@natteravnene.dk eller ring på tlf. 70 12 12 99