Stafet for Livet i Køge 20-21.6 2015

Stafet for Livet i Køge 20-21.6 2015

26-06-2015
Det var en helt fantastisk weekend med et flot solskinsvejr lørdag og lidt overskyet men tørt om søndagen.
Vores hold gik/løb 1407 omgange = 422,1 km, og da vi var 17 på holdet svarer det til 24,8 km pr. deltager – så flot.
Der deltog 30 hold med lidt over 1000 deltagere og 74 fightere (nogen der har eller har haft kræft men som er kommet igennem med livet i behold). I alt blev der gået 51.192 omgange + 1.255 km fra Arresthuset i Køge (på kondicykel) – 16.612.6 km. Svarer til Køge-Paris ca. otte gange.

Der var en god og festlig stemning med mange forskellige aktiviteter og kunstnere. 
Vi havde medbragt ”sprutbrillerne” og havde lavet et par baner på jorden. Der var flere voksne og børn/unge som prøvede brillerne og de var alle meget forbløffede over at de ikke kunne gå lige – og om den betydning som alkohol har på syn og bevægelse. Helt klart noget som giver stof til eftertanke.
De kl. blev 22 blev lysposerne tændt og der blev sunget ”We shall overcome” meget rørende og stemningsfuldt. At være et sted, hvor så mange er der for fælles at kæmpe sammen mod kræft og for at fejre livet – giver en hel speciel mening. At gå om natten, var også helt specielt – man fik tid til at tænke og/eller småsnakke med den man gik sammen med.
Da vi ikke var så mange ravne – fire fra Køge og tre fra Solrød der deltog, så samarbejdede vi med Solrød Atletik og Motion som deltog med otte og lånte os pavilloner. Desuden deltog et familiemedlem og en ven. 
Vi har allerede talt om i Solrød at vi næste år skal prøve at brede det ud i Netværk 16, så flere kan deltage og så vi også bliver flere til at tage os af planlægning, presse og sponsorer.

Sommerhilsen fra
Natteravnene i Solrød
Solveig Grøndahl
turplanlægger/holdkaptajn